Ørsted organiseert open bedrijvendag

Ørsted organiseert op dinsdag 23 mei 2023 een open bedrijvendag in de Nederlandse haven van Vlissingen. Het programma bestaat uit een reeks presentaties van Ørsted, waarbij deelnemers meer te weten zullen komen over ons projectportfolio (al meer dan 14 GW hernieuwbare geïnstalleerde capaciteit), onze toekomstvisie en een beeld zullen krijgen van onze aanbestedingsregels en ambities met betrekking tot onze ‘scope 3’ netto-nuldoelstelling. 

Na elke presentatie krijgen een aantal Belgische technologiebedrijven de kans om hun eigen innovatieve oplossingen te pitchen op het gebied van 'Biodiversiteit en circulariteit', 'Systeemintegratie en opslag' en 'Ontwerp en exploitatie'. Naast het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op deze gebieden, zal er ook voldoende tijd zijn voor netwerkmomenten in het teken van offshore wind.

Dit is een unieke kans om te leren van deskundigen uit de sector, gelijkgestemde professionals te ontmoeten en de nieuwste trends en technologie op het gebied van offshore windenergie te ontdekken.